Sluta stressa

Posted by admin on January 27, 2014
Uncategorized

Jag känner att jag måste sluta stressa runt till saker. Jag har en hel del att göra hela tiden men det känns som att jag har alltför mycket för mig. Jag vill inte riktigt tänka på allt jag måste göra, speciellt inte när jag inte gör det. Det känns så himla dumt att tänka på att man måste göra något. När man inte gör det kan man lika gärna tänka på något annat. Man är ju inte stressad när man är inne i någonting, då är man fokuserad och tänker inte så mycket. Det är bara när man kanske sitter på bussen eller är på väg hem som man får de där stresstankarna. Jag tycker att det är riktigt dumt faktiskt och jag tror att ingen gynnas av stress. Jag är som lugnast när jag är i min pool som svenskapoolfabriken har byggt. Då känner jag mig lugn och allt känns ljust och tryggt.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City