Speciell smak på lampor

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Jag har ett uppdrag i helgen och det är att jag ska köpa nya taklampor. Jag råkade ha sönder en av mina när jag skulle moppa i veckan. Det kanske var lite dumt men jag blev så meddragen i musiken så jag viftade runt med moppen lite väl vilt och råkade mitt i allt ta sönder en lampa. Jag vill gärna ha samma lampa i båda rummen så det blir till att köpa två nya. Det är inte så jobbigt att köpa två när man redan är på väg att köpa en, det svåra är att hitta en lampa som man verkligen gillar. Jag har ju ganska så speciell smak så det är inte ofta som jag kommer över någon som jag verkligen vill ha. Jag tror dock att det kommer att gå bra om jag går runt och letar en eftermiddag eller så.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City